search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Ρεπόρτερ νόμιζε ότι κέρδισε 4 εκ σε λοταρία και είπε στα αφεντικά της «adios» στον αέρα – Τελικά είχε κερδίσει 5.000 ευρώ (Video)

24.12.2019 14:19
Ρεπόρτερ νόμιζε ότι κέρδισε 4 εκ σε λοταρία και είπε στα αφεντικά της «adios» στον αέρα - Τελικά είχε κερδίσει 5.000 ευρώ (Video) - Media

 

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε Ισπανική εκπομπή κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της κρατικής λοταρίας. Η ρεπόρτερ Ναταλία Εσκουδέρο που είχε πάει στην κλήρωση να καλύψει το γεγονός και η οποία είχε παίξει και εκείνη ένα δελτίο έτσι για το καλό, ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει να κλαίει από χαρά και να κουνάει τους τυχερούς αριθμούς σε ένα χαρτί.

«Κέρδισα εγώ, κέρδισα εγώ» φώναζε στους εμβρόντητους παρουσιαστές της εκπομπής. Η ρεπόρτερ ξέσπασε σε κλάματα που εναλλάσσονταν με γέλια. «Δεν θα έρθω αύριο στη δουλειά, κέρδισα τα 4 εκατομμύρια, μην με περιμένετε» τους είπε και συνέχιζε να ζει τις μεθυστικές στιγμές της.

Μέχρι που όταν ξανακούστηκαν τα νούμερα και η Εσκουδέρο τα σημείωσε πιο σωστά, διαπίστωσε ότι δεν έχει κερδίσει 4 εκατομμύρια, αλλά 5.000 ευρώ.

Σα βρεγμένη γάτα ζήτησε συγνώμη από τους αρχισυντάκτες της και τους είπε πως την επομένη θα βρίσκεται στη δουλειά στην ώρα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:27