search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μέχρι πότε παραμένει το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ

24.12.2019 14:38
Τηλεθέαση Σαββάτου: «Στην υγειά» του Παπαδόπουλου είπαν οι τηλεθεατές - Media

 

Αποφάσεις θα παρθούν στο κανάλι του Φαλήρου ήδη από την έναρξη της νέας χρονιάς σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν και ποια θα… αποχαιρετήσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί έσπευσαν να αναρωτηθούν τι θα συμβεί στην περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου, του οποίου τα νούμερα τηλεθέασης -όπως έχει αποδειχθεί- κρίνονται καθαρά από το είδος του μουσικού αφιερώματος που έχει κάθε εβδομάδα.

Τα πράγματα, βέβαια, είναι πολύ ξεκάθαρα στη δική του περίπτωση, με τον ίδιο να μην έχει να ανησυχεί για το παραμικρό. Κι αυτό διότι μέσα στη χρονιά που φεύγει υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα με όρους ιδιαιτέρως ευνοϊκούς για τον ίδιο και την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» παραμένει στο Φάληρο μέχρι και το 2021, με τον ΣΚΑΪ να είναι πρόθυμος να ανανεώσει και για περισσότερα χρόνια, μιας και η συγκεκριμένη εκπομπή έχει γίνει πια συνήθεια για τον τηλεθεατή.

Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει δεσμεύσει το κανάλι να κρατήσει την prime time του Σαββάτου αποκλειστικά και μόνο για τη μουσική του εκπομπή, μιας και οι αλλαγές στην ημέρα μετάδοσης είχαν αποδειχθεί επιζήμιες.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50