search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23
MENU CLOSE

Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα

24.12.2019 14:53
4977640.jpg

 

Παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τα Χριστούγεννα στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα πέσουν σε ορεινά τμήματα της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως επτά μποφόρ στα πελάγη και θα υπάρξει παγετός νωρίς το πρωί στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, καθώς επίσης σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα νότια ηπειρωτικά, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα αναμένονται στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από μείον 2 έως 12 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από ένα έως 13 βαθμούς στην Ήπειρο και την Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 16 στα νησιά του Ιονίου, από 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Σποράδες και την Κρήτη τοπικά 8 μποφόρ.

Καλός καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23