search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 33χρονης – Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος

24.12.2019 18:06
Θρήνος και οργή στην κηδεία της 33χρονης - Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος - Media
 
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε σήμερα ο 54χρονος Κ.Λ. που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη Αδαμαντία, στη Νέα Αλικαρνασσό ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιείται και η κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Πάτρα.
 
Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία. Αξίζει να σημειωθεί βαρύνεται με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
 
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο λόγος ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.
 
Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη.
 
Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
 
Εν τω μεταξύ, στην Πάτρα παίχθηκε και η τελευταία πράξη του δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία με πλήθος κόσμου να συρρέει τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο.
 
Συγκλονισμένος πατέρας της κατηγόρησε τον 54χρονο δολοφόνο πως κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του. «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. ΑΚόμη και στην κοιλιά» είπε.
 
Πηγή: dete.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:47