search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Ατύχημα για την Μπάγια Αντωνοπούλου: Με πατερίτσες και γύψο (Photo)

24.12.2019 19:22
Ατύχημα για την Μπάγια Αντωνοπούλου: Με πατερίτσες και γύψο (Photo) - Media
 
H Μπάγια Αντωνοπούλου είχε ένα ατύχημα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, λίγο πριν φύγει το 2019, χρειάστηκε να το βάλει το αριστερό πόδι της στον γύψο και να προσπαθεί, όσο περισσότερο μπορεί, να το ξεκουράσει και να μην το ταλαιπωρεί.
 
Παραμονή των Χριστουγέννων και μετά από χιλιάδες μηνύματα που δέχτηκε από τους followers της στο Instagram, η Μπάγια θέλησε να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για την υγεία της και της εξέφρασαν το παράπονό τους. Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε χαμογελαστή, αποκαλύπτοντας τι της συνέβη.
 
Κρατώντας τις πατερίτσες που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της και έχοντας βάλει πάνω από τον γύψο μαύρο καλσόν και έναν κόκκινο φιόγκο, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους, επισημαίνοντας πώς γλίτωσε για καλή της τύχη του… σπάσιμο.
 
«Καλά Χριστούγεννα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας..με συγκινείτε πραγματικά. Μετά από 6 ώρες ταλαιπωρίας στο ΚΑΤ, νιώθω ευγνώμων που τη γλίτωσα σχετικά εύκολα και δεν ήταν σπάσιμο… Μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο μας κάνει να θυμόμαστε ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ΥΓΕΙΑ! Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Υγεία & αγάπη, όλα τα αλλά είναι περιττά… ΥΓ: Μην σας τύχει ασθενής τόσο γκρινιάρα σαν εμένα, τη βάψατε!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43