search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32
MENU CLOSE

Επίθεση σε στέκι οπαδών σχεδίαζαν 20 κουκουλοφόροι στη Θεσσαλονίκη

24.12.2019 22:12
Μετά τον Τραμπ, τι; - Τα πρώτα βήματα επούλωσης των πληγών από τον Μπάιντεν - Media

 

Συμπλοκή οπαδών φαίνεται πως απετράπη την τελευταία στιγμή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων κινήθηκε προς τη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Ν. Πλαστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στο σημείο περιπολούσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Όταν αντίκρισαν τους αστυνομικούς, οι κουκουλοφόροι πέταξαν σε είσοδο πολυκατοικίας τα ξύλινα στυλιάρια που κρατούσαν και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πραγματοποίησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των νεαρών.

Στόχος των νεαρών κουκουλοφόρων ήταν να επιτεθούν σε καφετέρια της περιοχής στην οποία συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32