search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Ακραίο σενάριο για Ζοτς από τη Σερβία: Φεύγει από τη Φενέρ, ποια ομάδα αναλαμβάνει

25.12.2019 16:06
Η απίστευτη αλλαγή του Ομπράντοβιτς στην καραντίνα (Photo) - Media

 

Ένα απίστευτο σενάριο από τη Σερβία θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποχωρεί από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε τον ερχόμενο Ιούνιο, προκειμένου να αναλάβει τους Λόντον Τάουερς!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, δημοσίευμα από τη Σερβία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «direktno.rs» έριξε μία «βόμβα μεγατόνων» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αναφορικά με τον μέλλον του Ζοτς!

Όπως αναφέρεται, ο προπονητής-θρύλος της ηπείρου μας αποχωρεί τον Ιούνιο του 2020 από τη Φενέρμπαχτσε και όχι για τον πάγκο ομάδας του ΝΒΑ ή άλλης ομάδας-κολοσσού της Ευρωλίγκας, αλλά για τους Τάουερς του Λονδίνου!

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει αποφασίσει να επεκτείνει την Ευρωλίγκα στη Μεγάλη Βρετανία, με την ομάδα της πρωτεύουσας να είναι το φαβορί για να λάβει wild card για τη σεζόν 2020/21. Μάλιστα, το πρότζεκτ αυτό φέρεται να απασχολεί «ζεστά» και αρκετούς δυνατούς οικονομικούς «συμπαίκτες», οπότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα του μπάσκετ.

Το φαβορί, λοιπόν, για να αναλάβει τον πάγκο των Λόντον Τάουερς είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το εναλλακτικό πλάνο να θέλει τον Έτορε Μεσίνα…

Πράγματι, θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον Ζοτς να κοουτσάρει στα… αχαρτογράφητα νερά του αγγλικού μπάσκετ, εκτός κι αν είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα είναι υποψήφιο για… Όσκαρ σεναρίου ή εκτός κι αν για τους Σέρβους τα Χριστούγεννα είναι ένα είδος… Πρωταπριλιάς.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:57