search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Έπιασαν «στα πράσα» τον διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα… λεβητοστάσια της Κηφισιάς

26.12.2019 17:35
Έπιασαν «στα πράσα» τον διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα... λεβητοστάσια της Κηφισιάς - Media

 

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, πρώτες πρωινές ώρες της 24-12-2019 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη στο λεβητοστάσιο πολυκατοικίας, να αποπειράται να διαρρήξει αποθήκη.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κηφισίας, ο ανωτέρω, κινούμενος με αυτοκίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς, εντόπιζε πολυκατοικίες και προέβαινε στη διάρρηξη των υπόγειων αποθηκών, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ποδήλατα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των -665- ευρώ ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων, συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37