search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Σήμερα κηδεύεται ο Αντώνης Πυλιαρός, η «φωνή» των παρελάσεων

27.12.2019 06:56
Σήμερα κηδεύεται ο Αντώνης Πυλιαρός, η «φωνή» των παρελάσεων - Media

 

Σε ηλικία 75 ετών, κι έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Πυλιαρός, ο άνθρωπος που ταύτισε τη φωνή του με τη μετάδοση των στρατιωτικών παρελάσεων.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή στις 15:00.

Ο Αντώνης Πυλιαρός γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1944 στη Χίο και ξεκίνησε τα πρώτα δημοσιογραφικά του βήματα από μαθητής, με τις πρώτες δημοσιεύσεις στην εφημερίδα «Χιακός Λαός».

Υπηρέτησε τα ερτζιανά για 42 χρόνια μέσα από το τότε ΕΙΡ (μετέπειτα ΕΙΡΤ και ακολούθως ΕΡΤ), με δελτία ειδήσεων, ζωντανές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και παρελάσεις, τις οποίες σφράγισε με τη φωνή του για 35 χρόνια. Πέρασε, μεταξύ άλλων, από τον Sport fm, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το Κανάλι 1 (Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά), το τηλεοπτικό κανάλι Magic, τον ΣΚΑΪ, διδάσκοντας ταυτοχρόνως ραδιόφωνο στους σπουδαστές του «Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ».

Σημείο αναφοράς της διαδρομής του η εκπομπή «Γράμμα από την πατρίδα», που μεταδιδόταν από τα ερτζιανά ελληνόφωνων σταθμών της Αμερικής για 10 ολόκληρα χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24