search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:24
MENU CLOSE

Λευκάδα: Τέσσερις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

27.12.2019 11:53
Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα: Στη φυλακή ο 60χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του - Media

 

Μια πολύ σοβαρή αστυνομική υπόθεση ήρθε στο φως στο νησί της Λευκάδας, καθώς μετά από καταγγελία μιας 37χρονης αλλοδαπής, οι αστυνομικές αρχές του νησιού προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών και δύο γυναικών με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της αρπαγής σε βάρος της 37χρονης.

Αναλυτικότερα, η 37χρονη αλλοδαπή κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του σε περιοχή της Λευκάδας και με τη συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:24