search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα στο θέατρο» (Video)

27.12.2019 15:36
Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα στο θέατρο» (Video) - Media

 

Μια συνέντυεξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων – ότι κάποτε είχε χάσει ό,τι είχε και δεν είχε στο θέατρο.

«Είμαι πάνω από 50 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής. Η ομορφιά μου, μου άνοιξε πόρτες στον κινηματογράφο, αλλά με δυσκόλεψε πολύ στην προσωπική μου ζωή και στη σχέση μου με το άλλο φύλο. Όχι μόνο ζήλεια, αλλά και δειλία του άλλου φύλου να σε προσεγγίσει. Ο ανταγωνισμός από άλλες γυναίκες ηθοποιούς υπάρχει πάντα, αλλά δεν τον βίωσα και πάρα πολύ γιατί εγώ δεν δούλεψα και πάρα πολύ στον κινηματογράφο.

Επίσης, δεν μπήκα και στα κυκλώματα πάρα πολύ, ώστε να νιώσω κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο κινηματογράφος. Τον κινηματογράφο τον έκανα γιατί με ζητούσε ο κινηματογράφος, εγώ δεν τον ήθελα καθόλου. Τον έκανα εξ ανάγκης, μου έδινε κάποια χρήματα για να επιζήσω σε μια εποχή που δεν έβρισκα εύκολα στο θέατρο δουλειά. Αυτό, βέβαια, μου άνοιξε την πόρτα και του θεάτρου αντίστοιχα με κάποιο τρόπο.

Είναι τώρα 25 χρόνια που έχω τη δική μου θεατρική δραστηριότητα που αυτή μου φτάνει και μου περισσεύει, θα έλεγα, για να με γεμίσει γιατί συγχρόνως πρέπει να στηρίξω και οικονομικά το θέατρο. Στο παρελθόν έχασα ότι είχα και δεν είχα στο θέατρο. Δεν ξεκινάς από το μηδέν, συνήθως εμείς στη δουλειά μας είμαστε μονίμως σε αναζήτηση χρημάτων», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35