search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Ο γρίφος του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη

27.12.2019 16:18
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Μέσα στο 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον ALPHA.

Η υπόθεση ανανέωσής του θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το επόμενο χρονικό διάστημα. Η ωραία Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το κανάλι αφού παραμένει στο δυναμικό του από το 2005.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» αυτή την περίοδο όλο το βάρος των ιθυνόντων του καναλιού έχει πέσει στην υπόθεση μεταβίβασης του καναλιού. Η μεταβίβαση του καναλιού από την πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θα βρεθεί στην επιτροπή ανταγωνισμού όπου και θα ελεγχθεί.

Σύμφωνα με πηγή του καναλιού που μίλησε στο περιοδικό, όλα τα συμβόλαια θα πέσουν στο τραπέζι από μηδενική βάση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν το Πάσχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της μέχρι στιγμής. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο ALPHA θα προτείνει μείωση της τάξης του 70% στα χρήματα που λαμβάνει. Η ωραία Ελένη έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ελληνική τηλεόραση.

Ακόμη φημολογείται ότι θα της προταθεί ακόμη και να αλλάξει ζώνη αν το επιθυμεί. Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται πολλά χρόνια στο τιμόνι της μεσημεριανής της εκπομπής και μπορεί να θεωρεί ότι έχει κορεστεί.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50