search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Πέθανε ο θρυλικός «Παλέρμο», Λεωνίδας Ποζάνης

27.12.2019 20:34
Πέθανε ο θρυλικός «Παλέρμο», Λεωνίδας Ποζάνης - Media

 

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 91 ετών, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και εμβληματική μορφή του Άρη, Λεωνίδας Ποζάνης.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρυλικού «Παλέρμο» αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ποζάνη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 χρόνων.

Ο εμβληματικός Λεωνίδας Ποζάνης, ο θρυλικός «Παλέρμο», που γεννήθηκε το 1928, ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες της δεκαετίας του ’50, αγωνιζόμενος αρχικά ως μέσος και μετά ως κεντρικός αμυντικός.

Σαν ποδοσφαιριστής τίμησε τα χρώματα του Συλλόγου μας από το 1947 μέχρι το 1958 (με περισσότερες από 150 συμμετοχές), ενώ είχε διατελέσει μέλος σε διοικήσεις του ΑΣ ΑΡΗ, έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος τη δεκαετία του ’70 και μετέπειτα υπεύθυνος των Ακαδημιών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στον Ι.Ν. Οσίας Ξένης.

Λεωνίδα Ποζάνη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24