search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που αγνοείτο στη Χαβάη – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 7 επιβαίνοντες

28.12.2019 06:36
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που αγνοείτο στη Χαβάη - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 7 επιβαίνοντες - Media

 

Τα συντρίμμια ενός ελικοπτέρου όπου επέβαιναν 7 άνθρωποι εντοπίστηκε χθες στη νήσο Καουάι της Χαβάης, μία μέρα μετά την εξαφάνισή του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το ελικόπτερο που διαχειριζόταν το τουριστικό πρακτορείο Safari, είχε καθυστερήσει να επιστρέψει την Πέμπτη από μια περιήγηση στην ακτή Να Πάλι. Η ακτή είναι μεταξύ των πλέον δημοφιλών προορισμών στο Καουάι, με τους τουρίστες να την επισκέπτονται με εναέρια και πλωτά μέσα.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου βρέθηκαν στην περιοχή του εθνικού δρυμού Κόκε, κοντά στο Φαράγγι Γουάιμεα, στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Καουάι με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook.

Δεν κατέστη άμεσα σαφές αν ο πιλότος, ή κάποιοι από τους 6 επιβάτες, που ανάμεσά τους ήταν 2 παιδιά, επέζησαν από τη συντριβή.

“Επιπρόσθετη βοήθεια βρίσκεται καθ’οδόν και οι έρευνες για επιζώντες συνεχίζονται”, τόνισε η αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12