search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:45
MENU CLOSE

Καβάλα: Στην φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος της μεγάλης ληστείας των 4,2 εκατ. ευρώ

28.12.2019 13:26
Καβάλα: Στην φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος της μεγάλης ληστείας των 4,2 εκατ. ευρώ - Media

 

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από το υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 64χρονος άντρας, ανήμερα τα Χριστούγεννα, κι ενώ κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ετοιμάζονταν να μεταφερθεί στις φυλακές Θεσσαλονίκης, ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εισήχθη αμέσως στην καρδιολογική κλινική και του έγιναν εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του ο πελάτης του έχει ιστορικό με την καρδιά του, γεγονός που ανησυχούσε τόσο τους συγγενείς του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούσαν.

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο φυλάσσονταν φρουρούμενος από αστυνομικούς. Χθες το απόγευμα ο 64χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στις φυλακές Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων μετά την πολύωρη ανάκρισή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44