search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:43
MENU CLOSE

Σκωπτική απάντηση Έλενας Ακρίτα για όσους αντέδρασαν σε σχόλιο για τον Τομ Χανκς – Με το… γάντι «έσφαξε» τον Λοβέρδο της ΝΔ

28.12.2019 15:22
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Με τον ιδιαίτερο δικό της, σκωπτικό, τρόπο έδωσε απάντηση η Ελενα Ακρίτα σε όσους αντέδρασαν για σχόλό της σχετικά με την πολιτογράφηση ως Έλληνα του διάσημου ηθοποιού Τομ Χανκς, ενώ επανήλθε με ξεχωριστό σχόλιο ειδικά για τον Γιάννη Λοβέρδο, βουλευτή της ΝΔ.

H χιουμοριστική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η δημοφιλής δημοσιογράφος να επανέλθει σήμερα. 

Να θυμίσουμε πως χθες με αφορμή την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς έγραψε « Άμα θετε τον Χάνκς Έλληνα να τον πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές», προσπαθώντας να καυτηριάσει διάφορα σχόλια που γράφονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η ίδια σχολιάζοντας σήμερα τα χθεσινά σημείωσε στο facebook:

«Έγραψα χτες σκωπτικά «Άμα θετε τον Χάνκς έλληνα να τονε πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές» Αυτοί που ζουν ανάμεσά μας θύμωσαν γιατί θεώρησαν πως το συγκεκριμένο στάτους (με το ‘θέτε’ κιόλας) είναι γραμμένο στα σοβαρά. Στα σοβαρά δηλαδή προτρέπω να πάρουν σπίτι τους τον Τομ Χανκς που ως γνωστόν κοιμάται στα παγκάκια ο καψερός. Στα σοβαρά γράφω πώς ήρθε ο Κροίσος να μάς πάρει τις δουλειές για να λαδώσει το αντεράκι του. Αυτοί που ζουν ανάμεσά μες την υπόγεια την ταβέρνα μες σε καπνούς και σε βρισιές, γράφουν για μένα:

Η Έλενα Ακρίτα πάντως επιφύλαξε ιδιαίτερη… αντιμετώπιση στον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδο για όσα της καταλόγισε με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση:

«Και ο παγκοίνως γνωστός για την αίσθηση χιουμορ του κ. Γιάννης Λοβέρδος μάς εκπλήσσει ευχάριστα για μια ακόμα φορά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35