search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Πωλείται ακίνητο της ΕΡΤ στην Περαία Θεσσαλονίκης

29.12.2019 11:11
Και στη νοηματική γλώσσα ενημερώνει η ΕΡΤ για τον κορωνοϊό - Media

 

Προς πώληση τίθεται το οικόπεδο της ΕΡΤ στην Περαία Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε μεταβιβαστεί στο ΤΑΙΠΕΔ πριν από το «λουκέτο» στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Το ακίνητο της Περαίας είχε παραδοθεί προς ανέγερση πολυκατοικιών, μετά την ένταξή του στο σχέδιο πόλης, πριν από το 2013.

Οι τότε διοικήσεις της ΕΡΤ δεν παρείχαν πληροφορίες και ενημέρωση για το αν η ΕΡΤ είχε έσοδα από τη μεταβίβαση αυτή. Στην έκθεση ωστόσο της ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ το 2013, μετά το «λουκέτο», η αξία του εν λόγω οικοπέδου εκτιμήθηκε στα 18 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο παραδόθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ το 2011 προς πώληση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Οκτώ χρόνια μετά το ίδιο οικόπεδο περιλαμβάνεται στα 23 συνολικά ακίνητα του αναθεωρημένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο ενέκρινε πριν από λίγες μέρες το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29