search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Markopoulo Park: Αυλαία στο 2019 με μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

30.12.2019 15:03
Markopoulo Park: Αυλαία στο 2019 με μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 - Media

 

Μεγάλα κέρδη μοίρασαν οι ελληνικές ιπποδρομίες την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2019, το ΣΚΟΡ 6 έδωσε στους νικητές περισσότερα από 50.000 ευρώ, μετά το τζακ ποτ που είχε σημειωθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Πέντε νικητές από την Ηλιούπολη, την Κύμη, το Μπουρνάζι και τη Νίκαια (δύο) πρόβλεψαν σωστά τους ίππους που επικράτησαν σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες και κέρδισαν από 10.404 ευρώ.

Όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park παρακολούθησαν οκτώ θεαματικές κούρσες. Την παράσταση έκλεψε η έβδομη ιπποδρομία, στην οποία πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ και κατέκτησε το Έπαθλο Μεσολογγίου.

Συναρπαστικές αφίξεις στο Markopoulo Park

Δημητσάνης, Κουβαράς και Κουτσομύτης οι πολυνίκες του 2019

Ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES και πρώην τρόφιμος των στάβλων της Βασίλισσας Ελισάβετ, πήρε την έκτη εφετινή νίκη του και μαζί με τον ΝΕΪΣΑΝ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους πολυνίκες ίππους της χρονιάς.

Αναβάτης του ήταν ο Παναγιώτης Δημητσάνης και προπονητής ο Χρήστος Κουβαράς, οι οποίοι συμπλήρωσαν 54 νίκες στο 2019 και αναδείχθηκαν πολυνίκες αναβάτης και προπονητής αντίστοιχα. Στους ιδιοκτήτες πολυνίκης αναδείχτηκε ο Μάριος Κουτσομύτης με 20 νίκες.

Διασκέδαση για τα παιδιά στο Family Club

Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν και αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park. Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό με πολλές δραστηριότητες. Στο Family Club διασκέδασαν με πολλά παιχνίδια κι έκαναν εντυπωσιακά face painting.

Κάθε Κυριακή το Markopoulo Park αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11