search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Με μπαλτά τεμάχισε το νονό του – Πήρε προθεσμία ο 21χρονος (Video)

30.12.2019 19:20
Έγκλημα στα Πετράλωνα: Με μπαλτά τεμάχισε το νονό του - Πήρε προθεσμία ο 21χρονος (Video) - Media

 

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας και του τεμαχισμού του 52χρονου άνδρα στα Πετράλωνα. Οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος προκαλούν ανατριχίλα, ενώ ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς και τον μπαλτά με τον οποίο τεμάχισε το νονό του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Ο 21χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρόνο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο νεαρός στα δικαστήρια όπου οδηγήθηκε δεν είχε εκπροσώπηση δικηγόρου. Παραπέμφθηκε στον 12ο τακτικό ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Στους αστυνομικούς υπέδειξε το σημείο όπου είχε αφήσει το φονικό όπλο, τον μπαλτά, ο οποίος βρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος της οδού Πανδώρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28