search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Μελανσόν: “Τι ακριβώς κάνει αυτή για να μιλήσει έτσι για τους Ελληνες;”

27.05.2012 17:05
Μελανσόν: "Τι ακριβώς κάνει αυτή για να μιλήσει έτσι για τους Ελληνες;" - Media

Σφοδρή επίθεση κατά της Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, Ζαν-Λικ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντας «αναξιοπρεπείς» τις δηλώσεις της.

Σφοδρή επίθεση κατά της Κριστίν Λαγκάρντ εξαπέλυσε ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, Ζαν-Λικ Μελανσόν, χαρακτηρίζοντας «αναξιοπρεπείς» τις δηλώσεις της. Επικριτική η στάση και της γαλλικής κυβέρνησης απέναντι στην γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι France 3 ο πρώην υποψήφιος του Αριστερού Μετώπου, αναφερόμενος στη Λαγκάρντ, δηλώνει: «τι ακριβώς κάνει αυτή για να μιλήσει έτσι για τους Έλληνες;

Εάν είχε πολιτική ηθική, η Κριστίν Λαγκάρντ θα έπρεπε να αποχωρήσει από τη θέση την οποία κατέχει στο ΔΝΤ.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις δηλώσεις της Λαγκάρντ, σχετικά με τους Ελληνες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους, ο Μελανσόν υποστήριξε ότι δεν είναι οι πολίτες που πρέπει να πληρώσουν, αλλά η Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Στην Ελλάδα η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να πληρώσει φόρους. Οι κοινοί έλληνες πολίτες πληρώνουν τους φόρους τους, γιατί παρακρατούνται από το εισόδημά τους», είπε ο Μελανσον.

Νωρίτερα, η γαλλική κυβέρνηση επέκρινε τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ διά στόματος της Γαλλίδας κυβερνητικής εκπροσώπου, η Νατζάτ Βαλό – Μπελκασέμ, η οποία δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus: «την βρίσκω (την άποψή της) ολίγον σχηματική και γελοιογραφική. Εκτιμώ ότι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο δίδαγμα για να δοθεί στην Ελλάδα».

πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10