search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Βόρεια Ελλάδα: Πολύ κρύο έφερε η «Ζηνοβία»

31.12.2019 07:57
Βόρεια Ελλάδα: Πολύ κρύο έφερε η «Ζηνοβία» - Media
 
Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου στις περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν, δημιουργώντας κατά τόπους συνθήκες παγετού, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
 
Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» 1 βαθμό Κελσίου στο κέντρο της πόλης, ενώ αισθητό είναι το κρύο σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες: -4 βαθμούς στις Σέρρες, όσους και στη Βέροια και τα Γιαννιτσά, ενώ στους -3 η θερμοκρασία στο Κιλκίς και -1 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
 
Η χαμηλότερη τιμή καταγράφηκε στο Καϊμάκτσαλαν και τον Λαϊλιά Σερρών, όπου ο υδράργυρος τις πρωινές ώρες έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου.
 
Χωρίς προβλήματα πάντως διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας και μόνο στην παλιά εθνική οδό Βέροιας – Κοζάνης και προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα.
 
Θερμοκρασίες υπό το μηδέν το πρωί και στη Δυτική Μακεδονία: Στα Γρεβενά ο υδράργυρος «έδειξε» -8 βαθμούς Κελσίου, -6 στη Φλώρινα, όσους και στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αλυσίδες ή χιονολάστιχα χρειάζονται μόνο οι οδηγοί που κινούνται σε Βίγλα και Βίτσι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:33