search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Ανήλικος έκλεψε κάμερες από σχολείο στο Ηράκλειο

31.12.2019 12:11
Ανήλικος έκλεψε κάμερες από σχολείο στο Ηράκλειο - Media

 

Ένας ανήλικος αλλοδαπός ήταν ο δράστης της περίεργης κλοπής που είχε γίνει πριν από περίπου πέντε μήνες σε ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, από το οποίο είχαν κάνει φτερά δυο κάμερες ασφαλείας τις οποίες είχε τοποθετήσει ο Δήμος!

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα,οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου δεν σταμάτησαν τις έρευνες κι έτσι έφτασαν στα ίχνη του δράστη που είχε αρπάξει τις δύο κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, μετά τα επανειλημμένα κρούσματα κλοπής. Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν και πού τις πούλησε και η προανάκριση συνεχίζεται.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και περιλαμβάνει τους γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας του. Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση καμερών στα σχολεία της Κρήτης, πριν από ενάμισι χρόνο, είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42