search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05
MENU CLOSE

Ταξίδι έκπληξη σε εξωτικό προορισμό ετοιμάζει ο Γουίλιαμ στην Κέιτ – Δείτε πού (Photos)

31.12.2019 12:56
Ταξίδι έκπληξη σε εξωτικό προορισμό ετοιμάζει ο Γουίλιαμ στην Κέιτ – Δείτε πού (Photos) - Media

   

Έχοντας γιορτάσει τα Χριστούγεννα και έχοντας μπροστά τους εορτασμούς για το νέο έτος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχεδιάζει ήδη πολυτελείς διακοπές για να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, στις 9 Ιανουαρίου.   

Σύμφωνα με το Life & Style ο δούκας του Κέιμπριτζ σχεδιάζει μία μίνι απόδραση για τα 38α γενέθλια της Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.   

 «Τώρα ο Ουίλιαμ θέλει να περάσει μαζί με την οικογένειά του, μακριά από όλα, σε ένα ταξίδι, στο Μυστίκ (νησί στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες) ως έκπληξη για την Κέιτ. Μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει πηγή στο περιοδικό.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το ζευγάρι με τα παιδιά του θα «μείνουν σε μία έπαυλη, με επτά υπνοδωμάτια, με πισίνα, ιδιωτικό σεφ, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο και γήπεδο τένις. Ο Ουίλιαμ θέλει να εξασφαλίσει ότι το ζευγάρι θα περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί και γι’ αυτό διοργανώνει θεραπείες σπα, μαθήματα κατάδυσης και σερφ».

 

Παράλληλα θα υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

 «Ο Τζορτ και η Σάρλοτ αγαπούν πολύ το Μυστίκ, να κατασκευάζουν στην άμμο κάστρα, να κολυμπούν στον ωκεανό και να κάνουν βόλτες στη φύση. Τώρα ο Λούις είναι πολύ μικρός, ίσως να κάνει κάτι από αυτά», είπε η πηγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05