search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25
MENU CLOSE

Κάρι Άντεργουντ: Αποσύρεται από τα βραβεία η βασίλισσα της Κάντρι μουσικής

01.01.2020 08:32
Κάρι Άντεργουντ: Αποσύρεται από τα βραβεία η βασίλισσα της Κάντρι μουσικής - Media

      Με το τέλος της δεκαετίας του 2010, έρχεται και το τέλος της θητείας της Κάρι Άντεργουντ ως οικοδέσποινα των Βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA Awards). Η σούπερ σταρ της κάντρι ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι παραιτείται από τα καθήκοντά της, τουλάχιστον επί του παρόντος, μετά από 12 διαδοχικές τελετές.

      Η Άντεργουντ ήταν για πρώτη φορά οικοδέσποινα των βραβείων το 2008 μαζί με τον Μπραντ Πέισλι και το δίδυμο συνέχισε τη συνεργασία για την επόμενη δεκαετία. Ο Πέισλι παραιτήθηκε πέρσι και την τελετή ανέλαβε εξολοκλήρου η Άντεργουντ έχοντας στο πλευρό της «σπέσιαλ» καλεσμένους, όπως την Ντόλι Πάρτον και την Ρέμπα ΜακΕντάιρ.      

      «Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του 2019, αλλά και ολόκληρης της καριέρας μου ήταν όταν βρέθηκα στη σκηνή με τους θρύλους, που είναι η Ρέμπα και η Ντόλι Πάρτον» έγραψε η Άντεργουντ. «Είμαι υπερήφανη που καταφέραμε να διασκεδάσουμε τους απίστευτους καλλιτέχνες που αποτελούν μέρος της κληρονομιάς της κάντρι μουσικής, του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, και νιώθω ευγνωμοσύνη για το τεράστιο ακροατήριο σε όλο τον κόσμο που το είδαν».      

      Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της κάντρι μουσικής είπε ακόμα ότι, τουλάχιστον για τώρα, ολοκλήρωσε τον κύκλο παρουσίασης των βραβείων και πως ήρθε η ώρα να περάσει σε έναν άλλο οικοδεσπότη. «Σε άλλους που θα αγαπήσουν και θα τα τιμήσουν όσο εγώ», έγραψε.

      Η Άντεργουντ κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ της, Cry Pretty, το 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25