search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Σάρωσε» τα πάντα το «Καφέ της Χαράς»

01.01.2020 11:37
Τηλεθέαση: «Σάρωσε» τα πάντα το «Καφέ της Χαράς» - Media
 
Λίγες ώρες πριν υποδεχθούμε το 2020, το “Καφέ της Χαράς” θέλησε να μας γυρίσει στο Κολοκοτρωνίτσι μέσα από το νέο κύκλο επεισοδίων του. Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα επέστρεψε στους δέκτες μας την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και, όπως φάνηκε, οι τηλεθεατές την περίμεναν όσο τίποτα άλλο!
 
Δεκαπέντε χρόνια μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του!
 
Σύμφωνα με το zappit.gr, παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, οι τηλεθεατές ανέμεναν με αγωνία και ενδιαφέρον να δουν ξανά τον αγαπημένο τους δήμαρχο καθώς και την Χαρά και οι μετρήσεις τηλεθέασης εκτοξεύτηκαν στο διάστημα προβολής του πρώτου επεισοδίου.
 
Πιο συγκεκριμένα, το “Καφέ της Χαράς” στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.
 
Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο σύνολο, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:07