search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Λιβύη: Τρεις άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό – Τον Χαφτάρ κατηγορεί η κυβέρνηση της Τρίπολης

01.01.2020 17:07
Ήττα-κόλαφος για τον Χαφτάρ: Τούρκοι μισθοφόροι καταλαμβάνουν αεροπορική βάση στη Λιβύη (Video) - Media

 

Τρεις άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε αεροπορικό βομβαρδισμό στα νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολη, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης εθνικής ενότητας (GNA).

«Τρεις άμαχοι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν από την αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του αλ Σαουάνι», που ελέγχεται από την κυβέρνηση, σε απόσταση 25 χλμ από την Τρίπολη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Αμίν αλ Χασέμι.

Κατά τον ίδιον, από τους βομβαρδισμούς καταστράφηκαν και πολλά καταστήματα. Οι κυβερνητικές δυνάμεις κατηγόρησαν για τις επιθέσεις αυτές τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, διεκδικητή της εξουσίας και απόλυτου κυρίαρχου της Ανατολικής Λιβύης, δημοσιεύοντας στην σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα καταστήματα.

Επιπλέον, οι κυβερνητικές δυνάμεις με ανακοινωθέν τους ενημέρωσαν πως σήμερα αιχμαλώτισαν 25 άνδρες των δυνάμεων του στρατάρχη.

Τα νότια προάστια της Τρίπολης αποτελούν το θέατρο σφοδρότατων μαχών από την έναρξη, στις 4 Απριλίου, της επίθεσης των δυνάμεων του Χάφταρ.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04