search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33
MENU CLOSE

Η καλή πράξη της χρονιάς: Σερβιτόρα πήρε φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων (Video)

02.01.2020 09:36
Η καλή πράξη της χρονιάς: Σερβιτόρα πήρε φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων (Video) - Media

 

Η Ντανιέλε Φραντσόνι, μια σερβιτόρα στην Αλπένα του Μίσιγκαν, ξεκίνησε το 2020 με τους καλύτερους οιωνούς. Συγκεκριμένα, σέρβιρε ένα ζευγάρι στο εστιατόριο όπου δουλεύει κι ενώ ο λογαριασμός τους ήταν μόλις 23 δολάρια, της έδωσαν φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων. «Ευτυχισμένο το νέο έτος» έγραψε το ανώνυμο ζευγάρι επάνω στον λογαριασμό. «2020 tip challenge».

Oπως αναφέρει το iefimerida, ζούσε σε καταφύγιο αστέγων και πλέον άλλαξε η ζωή της

Η Φραντσόνι δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ρώτησε το αφεντικό της εάν ήταν πολύ καλό για να είναι αλήθεια, με τον ίδιο να της απαντά πως το φιλοδώρημα ήταν απολύτως νόμιμο. «Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα» δήλωσε στους Alpena Times. Και ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη χρονιά για την σερβιτόρα που μετακόμισε στην πόλη αυτή, για να κάνει μία νέα αρχή, ως πρώην εθισμένη που ζούσε σε καταφύγιο αστέγων.

«Δεν γνώριζαν τίποτα για την ιστορία μου. Δεν γνώριζαν τις δυσκολίες που έχω περάσει. Το έκαναν μόνο από την καλή τους την καρδιά» είπε η 31χρονη για το ζευγάρι που άφησε το πλούσιο φιλοδώρημα. «Θα δημιουργήσω ένα μέλλον με αυτά τα χρήματα. Τα παιδιά μου θα έχουν μέλλον και ένα σπίτι. Είναι πολύ σπουδαίο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:32