search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Ποιους… κρέμασε ο Σταϊκούρας

02.01.2020 10:16
Ποιους… κρέμασε ο Σταϊκούρας - Media

 

Με το σύνθημα «η ιστορία δεν κόβεται» ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας παρέλαβε με προσοχή στις 4 το απόγευμα της Τρίτης τα πορτρέτα έξι πρώην υπουργών για να τα… κρεμάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου, που βρίσκεται στον 6ο όροφο. Είναι η αίθουσα, για όσους το ξέχασαν όπου διεξάγονταν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Πρόκειται για έξι πορτραίτα «μνημονιακών υπουργών», όπως τους ονόμασε ο κ. Σταϊκούρας, τους οποίους για άγνωστο λόγο ούτε ο κ. Βαρουφάκης, ούτε ο κ. Χουλιαράκης, αλλά ούτε και ο κ. Τσακαλώτος θέλησαν να τους «κρεμάσουν», όπως γράφει το Bήμα.

Ετσι, με ένα άσπρο βαν έφθασαν, παραμονή πρωτοχρονιάς στην οδό Νίκης τα πορτρέτα των Γ. Παπακωνσταντίνου, Φ. Σαχινίδη, Γ. Στουρνάρα, Ευ. Βενιζέλου, Γκ. Χαρδούβελη και Γ. Βαρουφάκη.

Το πορτραίτο του Ευκλείδη Τσακαλώτου παραγγέλθηκε και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από μια σεμνή και σύντομη τελετή ο υπουργός τους… κρέμασε. Αλλη μια κανονικότητα έκανε την εμφάνισή της στο υπουργείο Οικονομικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18