search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Έπαθε αλλεργία από τη βαφή μαλλιών και λίγο έλειψε να πεθάνει – Της άφησε μόνιμες βλάβες (Photos)

02.01.2020 12:45
Έπαθε αλλεργία από τη βαφή μαλλιών και λίγο έλειψε να πεθάνει - Της άφησε μόνιμες βλάβες (Photos) - Media

 

Τι ήθελε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, μια 29χρονη γυναίκα από την Αγγλία; Αυτό που έπαθε θα το κουβαλάει μια ζωή. Αρχικά υπέστη αλλεργικό σοκ από τη βαφή και στη συνέχεια όπως αναφέρει και η daily mail, απέκτησε μόνιμο δερματικό πρόβλημα με τις ακτίνες του ήλιο και έκτοτε αδυνατεί να βγει στο φως της ημέρας.

Όλα άρχισαν πριν από 10 χρόνια, όταν η Ρόμπιν Τσέρι αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να τα βάψει ξανθά. Η Ρόμπιν υπέστη αλλεργικό σοκ από την ουσία PPD ένα κοινό συστατικό στις βαφές μαλλιών.

Πρήστηκε, έκλεισαν τα μάτια της και εάν δεν πήγαινε αμέσως στο νοσοκομείο για αγωγή, μπορεί και να πέθαινε. Όμως φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για την 29χρονη κοπέλα αφού από τότε και μετά δεν μπορεί να βγει στον ήλιο, το δέρμα της πρήζεται, κοκκινίζει και την φαγουρίζει.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01