search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Πεύκη: Πατέρας 5χρονης για την παιδοκτόνο -«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα»

02.01.2020 14:01
Χανιά: 75χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε με μηχανάκι σε κολόνα  - Media

 

«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα». Αυτή την συγκλονιστική δήλωση αποδίδει το στενό οικογενειακό περιβάλλον στον τέως σύζυγο της 32χρονης που στις 11.50 το πρωί πέταξε την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας στην Πεύκη και μετά έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η δήλωση του πατέρα της 5χρονης σημαίνει ότι είτε η πρώην γυναίκα του είχε επικοινωνήσει μαζί του και είχε αναφέρει την πρόθεσή της, είτε του είχε αναφέρει την πρόθεσή της παλιότερα.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ το παιδί της φέρεται να ήταν ΑΜΕΑ. Οι περίοικοι είναι σοκαρισμένοι από την τραγική παιδοκτονία.

Ο σύζυγός της 32χρονης, ο οποίος ήρθε από τη δουλειά του στο Πικέρμι, δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι ήταν νεκρή η κόρη του και η γυναίκα του. Αρχικά του είπαν ότι έγινε ληστεία στο σπίτι και όταν έφτασε στο σημείο αντιλήφθηκε τι είχε γίνει.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika πρώτος έφτασε ο πατέρας του, ο οποίος στις τηλεοπτικές κάμερες έδωσε μια διαφορετική εκδοχή. Όπως είπε, η μητέρα κρατούσε αγκαλιά την κόρη της και έπεσαν μαζί. «Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Έπεσε μαζί με το μωρό. Έκλεινε τα 5 τον Μάρτιο», δήλωσε ο παππούς της μικρής που βρήκε τραγικό θάνατο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η αστυνομία ωστόσο ισχυρίζεται ότι πρώτα έριξε την 5χρονη κόρη από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό στον δρόμο στην οδό Κολοκοτρώνη και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμενε η οικογένεια, για να δουν αν εξηγεί τους λόγους της οικογενειακής τραγωδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33