search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52
MENU CLOSE

Το ρεβεγιόν των οργίων σε βίλα στα βόρεια προάστια: Swingers αντάλλαξαν ευχές και συντρόφους

02.01.2020 17:20
Το ρεβεγιόν των οργίων σε βίλα στα βόρεια προάστια: Swingers αντάλλαξαν ευχές και συντρόφους - Media

 

Την ώρα που οι περισσότεροι Αθηναίοι υποδέχονταν γύρω από το γιορτινό τραπέζι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το νέο έτος, 80 ζευγάρια swingers αντάλλασσαν μαζί με τις ευχές για χαρούμενο 2020 τους συντρόφους τους και τις ερωτικές παρτενέρ τους.

Το ρεβεγιόν των οργίων, σύμφωνα με την “Espresso”, έγινε σε βίλα των βορείων προαστίων που ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλής του σε swingers, αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στα όργια σε ένα σκηνικό βγαλμένο από την ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά”.

Οι πρωταγωνιστές φορούσαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους. Ανάμεσά τους ήταν μοντέλα, γόνοι επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών κ.α. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοχρονιάτικο όργιο με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της βίλας, προμηθεύονταν τις μάσκες και τις φορούσαν αμέσως για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους. Κάθε ζευγάρι πλήρωνε “για το καλό του χρόνου” 250 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52