21/02/2020 11:14:07

Απόλυτο μυστήριο: Drones καλύπτουν το νυχτερινό ουρανό και κανείς δεν ξέρει γιατί (Video)

Απόλυτο μυστήριο: Drones καλύπτουν το νυχτερινό ουρανό και κανείς δεν ξέρει γιατί (Video) - Media
 
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στο Κολοράντο και τη Νεμπράσκα, καθώς κάθε βράδυ drones κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανό χωρίς κανείς να ξέρει γιατί ή ποιος κρύβεται πίσω από το φαινόμενο.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών κάθε βράδυ δεκάδες drones σε διάφορες κομητείες των δύο Πολιτειών εμφανίζονται σε απόσταση 150-200 ποδών από τα κτίρια και τηρούν τους κανονισμούς πτήσης.
 
Η αρμόδια υπηρεσία αναφέρει ότι όλα τα ιπτάμενα αντικείμενα κινούνται σύμφωνα με το νόμο, ωστόσο, προσθέτει ότι οι κάτοικοι των περιοχών είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και τρομαγμένοι από το ανεξήγητο φαινόμενο.
 
Ταυτόχρονα οι σερίφηδες των περιοχών αναφέρουν ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι οι στόχοι των ανθρώπων που σηκώνουν κάθε βράδυ τα drones, αν και εκτιμούν ότι δεν έχουν αρνητικές επιδιώξεις.
 
Όλες οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν συντονισμένη έρευνα για το φαινόμενο την ίδια στιγμή που αλλάζει το νομικό πλαίσιο για τη χρήση των drones στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.