search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:03
MENU CLOSE

«Δεν έχω μετανιώσει που υποστήριξα την 17Ν»

29.05.2012 15:01
«Δεν έχω μετανιώσει που υποστήριξα την 17Ν» - Media

Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπερασπιστεί άτομα που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη, έδωσε ο Βένιος Αγγελόπουλος.

Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπερασπιστεί άτομα που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη, έδωσε ο Βένιος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αγγελόπουλος είχε υπερασπιστεί τον Αλέκο Γιωτόπουλο και αναρωτιέται γιατί η υπόθεση αυτή ήρθε τώρα στην επικαιρότητα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.

Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η τρομοκρατία τους δεν θα ανακόψει την ελπίδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:03