search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Τσάκας: “Η χαρά κάθε Παναθηναϊκού”

29.05.2012 16:43
Τσάκας: "Η χαρά κάθε Παναθηναϊκού" - Media

Ευτυχής και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, λόγω της άδειας που πήρε ο πρίγκιπας Φειζάλ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ευτυχής και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, λόγω της άδειας που πήρε ο πρίγκιπας Φειζάλ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Αλλά θα είναι η χαρά κάθε Παναθηναϊκού αυτό που θα γίνει», είπε ο εκπρόσωπος του Άραβα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον Βασίλη Σαμπράκο:

-Το περιμένατε αυτό που συνέβη σήμερα;
«Όταν υπάρχει ένας πλήρης φάκελος, το περιμένεις, ναι. Απλά δεν περιμέναμε σήμερα την απόφαση. Γιατί η Ελλάδα, λειτούργησε σαν Ελλάδα. Καθυστερήσαμε αρκετά επειδή αλλάξαμε έναν νόμο για να μπορεί κάποιος αλλοδαπός να αγοράσει μία ΠΑΕ, αλλά αφήσαμε μέσα τα ίδια άρθρα. Παρόλα αυτά, οι 6-0 ψήφοι υπερ, τα λένε όλα…»

-Ποια ήταν τα έγγραφα που ήθελαν από την ΕΕΑ για να δώσουν την άδεια;
«Εκτός από τα τυπικά, ταυτότητες, ΑΦΜ, διαβατήρια και λοιπά, αυτό που έχει μεγάλη βαρύτητα για την Επιτροπή, είναι τα τραπεζικά του στοιχεία. Και αποδείξαμε μέσω μίας αραβικής και μιας ευρωπαϊκής αυτά που μας ζήταγαν…»

-Ο πρίγκιπας έγινε δεκτός με… δυσπιστία. Τελικά, μήπως πληρώνει τους… προηγούμενους που ποτέ δεν ήρθαν;
«Θα ήταν άδικο να πούμε κάτι τέτοιο. Όταν κάνεις μια προσπάθεια, κάνεις μία προσπάθεια. Να ξέρετε πως η οικογένεια του πρίγκιπα, ο πατέρας του δηλαδή, είναι κορυφαίος κρατικός λειτουργός. Τα μεγέθη τρομάζουν. Ακόμη κι εγώ τσιμπιέμαι, για να δω αν είναι πραγματικότητα. Καταλαβαίνω την επιφύλαξη του κόσμου. Είναι δεδομένη. Όταν όμως έρχεται κάποιος και δίνει Σ.Τ. στην Αθήνα, δεν είναι τρελός… Ήρθε με το μπίζνες πλαν και θα είναι χαρά για κάθε Παναθηναϊκό αυτό που θα συμβεί. Εξάλλου, κατατέθηκε στην επιτροπή και είναι πλέον δεσμευτικό».

-Ξέρετε από ποιόν θα πάρει τις μετοχές; Λόγω του ότι όλο αυτό, βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης στον κ. Αλαφούζο.
«Εμείς είδαμε ένα συμφωνητικό και το κρίνουν οι νομικοί μας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ΑΜΚ. Εμείς πλέον έχουμε την έγκριση να συμμετέχουμε και αύριο ή μεθαύριο θα μιλήσουμε με ΠΑΕ για να γνωστοποιήσουμε τις κινήσεις και να προχωρήσουμε».

-Είχατε κάποια επαφή με τον κ. Αλαφούζο;
«Διάβαζα τις εκτιμήσεις του στο twitter… Την μία έλεγε ποιος πρίγκιπας και την άλλη τους καλοσώριζε. Ανεξάρτητα του τι θέλουμε για τον Παναθηναϊκό, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει πως βγήκε μπροστά σε μία δύσκολη στιγμή. Αν και ο Φεϊζάλ είχε ζητήσει και γραπτώς μάλιστα για συνδιοίκηση, αλλά δεν του δόθηκε».

-Έχει έρθει σε επαφή με τον Γ. Βαρδινογίαννη ο πρίγκιπας;
«Συζητήσαμε, αλλά ο Βαρδινογιάννης αποφάσισε να δώσει τις μετοχές στο… σωματέιο, το οποίο θα ιδρυθεί»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:12