search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Μάνη: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση κακοποίησης 12χρονης – Ποινική δίωξη και στον παππού του κοριτσιού

04.01.2020 12:34
Μάνη: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση κακοποίησης 12χρονης - Ποινική δίωξη και στον παππού του κοριτσιού - Media

 

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης στην Μάνη, υπόθεση για την οποίαν έχει προφυλακιστεί ένας ιερέας.

Οι αρχές άσκησαν ποινική δίωξη και στον παππού του κοριτσιού, στον οποίον επιβλήθηκαν περιοριστική όροι, ενώ σύντομα πρόκειται να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη είχε καταθέσει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όχι μόνο από τον ιερέα αλλά και από τον παππού της. «Ο μπαμπάς Ν… ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε: “Τι κάνετε εκεί;”. Εγώ της είπα ότι ο Ν… το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς Θ…», ανέφερε στην κατάθεσή της η 12χρονη η οποία «μπαμπά» αποκαλούσε τον ιερέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:01