search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:35
MENU CLOSE

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο My Style Rocks

04.01.2020 15:25
Έδινε ρέστα σε πλαστά ευρώ στους πελάτες του στη λαϊκή - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη και τους Λάκη Γαβαλά, Στέλιο Κουδουνάρη και  Έλενα Χριστοπούλου στην επιτροπή.

Μέχρι στιγμής έχουν ριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας.

Στις παίκτριες που έχουν ήδη «κλειδώσει» είναι η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είχε πάρει μέρος πριν πολλά χρόνια στο «Next Top Μodel» του ΑΝΤ1 και στο «Nomads 2», η κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα.

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31