search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:02
MENU CLOSE

Παπανώτας: «Καλοπερνάνε τηλεοπτικά άνθρωποι χωρίς ταλέντο»

04.01.2020 16:09
Παπανώτας: «Καλοπερνάνε τηλεοπτικά άνθρωποι χωρίς ταλέντο» - Media

 

Για τα ανοιχτά μέτωπα που συντηρεί στο χώρο της showbiz, την αγάπη του για τα ταξίδια, την κτηνιατρική και τη δημοσιογραφία μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο». 

“Όλοι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την απόψή του χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και το ίδιο κάνω κι εγώ”, δήλωσε αρχικά.

“Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου συμβιβασμένος με τη μοναξιά”, του είπε η Τατιάνα.

“Αναπηρία!”, της απάντησε ο Δημήτρης, εξηγώντας πώς κάνει ταξίδια με το τροχόσπιτό του, ενώ διευκρίνισε ότι έχει φτάσει στο Κουρδιστάν και στη Σιβηρία.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να σπουδάσει κτηνίατρος και τον λόγο που δεν πήρε το πτυχίο του.

Όπως είπε η δημοσιογραφία προέκυψε στη ζωή του «Κατά λάθος».  

«Ο άνθρωπος πρέπει να εκπαιδεύεται στη μοναξιά από την εφηβεία», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συνέχισε να μιλά για τα ταξίδια του και την επαφή του με τους ανθρώπους που συναντά.

«Περίμενα κάτι πολύ πιο μεστό να πει η Ρούλα Κορομηλά»

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ, ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha.

“Δεν είμαι των αλλαγών”, τόνισε αρχικά.

“Ήταν λάθος στρατηγική του καναλιού που ουσιαστικά σε ανάγκαζε να πεις ‘αποχαιρετώ’”, αποκάλυψε για την αποχώρησή του από το κανάλι της Κάντζας.

“Καλοπερνάνε τηλεοπτικά άνθρωποι χωρίς ταλέντο”, υπογράμμισε ακόμα.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα τον ρώτησε τι πρόβλημα έχει που τη βλέπει χεράκι-χεράκι με τον σύζυγό της.

“Η αγάπη είναι ωραίο πράγμα”, δήλωσε, ενώ τόνισε ότι εκείνος δεν εκφράζεται δημοσίως με τον ίδιο τρόπο.

“Νομίζω ότι είναι θηλυκό στοιχείο αυτή η ανάγκη για επαφή”, δήλωσε, ενώ η Τατιάνα του είπε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από την ίδια.

“Όταν είσαι καλά με τον άλλον, έχεις ανάγκη να τον αγγίζεις”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, μίλησε για κόντρες του, ξεκινώντας από ένα πρόσφατο σχόλιό του για τη Ρούλα Κορομηλά.

Συγκεκριμένα, διαφώνησε μαζί της όσο αφορά την άποψή της για τη σημερινή τηλεόραση και τα πάνελ.

“Κρίμα πραγματικά, περίμενα κάτι πολύ πιο μεστό να πει”, είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

“Έθιξε όλους τους εργαζόμενους στην ελληνική τηλεόραση σήμερα”, πρόσθεσε.

“Ξενύχτησα να δω την πρόσφατη συνέντευξη γιατί την αγαπάω την Ρούλα, την έχω στηρίξει πάρα πολλά χρόνια και ήμασταν φίλοι. Όταν βγαίνεις, όμως, και λες δημόσια πως τότε εμείς δουλεύαμε στην τηλεόραση και είχαμε ιδέες, που σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι σήμερα δεν δουλεύουν και δεν έχουν ιδέες, σημαίνει ότι έχεις χάσει επαφή με την πραγματικότητα ή λες αερολογίες. Ξέρεις κάποιον άνθρωπο στην τηλεόραση να μην φτύνει αίμα στη δουλειά; Είναι δυνατόν; Να περνάει στον κόσμο από την πλέον εξέχουσα τηλεοπτική προσωπικότητα το μήνυμα ότι αράζουμε, ξυνόμαστε και κάνουμε τους ωραίους; Δεν είναι έτσι”.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκαν στον Γιάννη Σπαλιάρα και τη σκληρή κόντρα τους, εξηγώντας ο Δημήτρης τι τον ενόχλησε στη συμπεριφορά του ηθοποιού.

“Ξαφνικά έκανε μια επίθεση σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο οποίος τόσα χρόνια τον προέβαλε και τον έφτιαξε. Ο Σπαλιάρας που τον ξέρουμε από το 1990 να ασχολείται με την σόουμπιζ, γενικά, θυμήθηκε το 2020 ότι όλοι είναι κακοί και όλοι να πάνε να… Εγώ θέλω να τον υπερασπιστώ τον κλάδο μου. Δεν νιώθω ούτε πάνελ άξιο να πεταχτεί στα σκουπίδια, που θέλει η Ρούλα Κορομηλά, ούτε να πάω να αυτοθώ επειδή το θέλει ο κύριος Σπαλιάρας. Θα υπερασπιστώ τη δουλειά που κάνουμε γιατί κάτι κάνουμε. Και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, χτίζουμε καριέρες”, ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου ανέφερε: “Έχει μια πίκρα για τον Alpha που την καταλαβαίνω. Θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο μαζεμένη στις δηλώσεις της γιατί τα μαγαζιά είναι τέσσερα, πέντε και πάλι εκεί θα γυρίσουμε. Εκεί είναι ο κύκλος. Από κει και πέρα, η πίκρα του καθενός βγαίνει. Άλλος τη βγάζει πιο θεαματικά και άλλος πιο μουγκά. Ότι την έχει την πίκρα, με το δίκιο της, ο τελευταίος Έλληνας το γνωρίζει. Ήταν ένα σόου επιτυχημένο πολλά χρόνια, βοήθησε τον σταθμό και ο σταθμός βοήθησε την ίδια. Όταν βγαίνει ένα τέτοιο διαζύγιο υπάρχει πίκρα”.

Η Ραμόνα Βλαντή και η καταγωγή της ήταν το επόμενο “αντικείμενο συζήτησης”!

“Παίζει ρόλο να σέβεσαι τον τόπο που σε φιλοξενεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Όταν ένας άνθρωπος με αυτή την πορεία, αντί να δείξει σεβασμό σε κάποιους που έχουν πολλά χρόνια στον χώρο, βγαίνει δημόσια και σε λέει άδειο τενεκέ θα απαντήσεις. Την άποψη μου πως η Ρουμανία δεν μπορεί να μας πουλήσει μόδα θα την κρατήσω. Γιατί στη Ρουμανία πήγα και επί Τσαουσέσκου και αμέσως μετά και δύο τρία χρόνια πριν μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση και σήμερα. Έχω άποψη. Και αφού εκείνη έχει άποψη για παρουσιάστρια με 10ετη, 20ετη και 30ετη πορεία, δεν μπορούμε να έχουμε εμείς; Συγνώμη… Όταν βλέπουμε Ραμόνα θα προσκυνάμε”, συνέχισε. 

Για τον αντικαταστάτη του στο Happy Day

Αναφερόμενος στον Χάρη Χριστόπουλο που πήρε τη θέση του στην εκπομπή Happy Day, μίλησε για την παταγώδη αποτυχία του στον ΑΝΤ1 και την απόφασή του να γίνει παρουσιαστής σε αυτή την… ηλικία.

“Η παρουσίαση για τον κόσμο είναι κάτι πολύ απλό”, είπε ακόμα.

“Είχε κάνει στον ΑΝΤ1 μια παταγώδη αποτυχία, αυτό το αγαποπαίχνιδο που παρουσίαζε. Δεν θυμήθηκα εγώ, τώρα στα 50 μου, να πάω να γίνω τραγουδιστής γιατί θα μου την πεις. Ο άνθρωπος έχει μια επιτυχημένη καριέρα φωτογράφου. Μιλάμε για ένα επιμίσθιο που κάνει στην τηλεόραση. Ε, δεν το κάνει με επιτυχία. Για να αλλάξεις χώρο ξαφνικά σε αυτή την ηλικία, πρέπει να έχεις ταλέντο”.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην περιβόητη κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ διευκρίνισε ότι κάποιους από αυτούς τους εκτιμά.

“Ο Γρηγόρης έχει διαλέξει μια διαφορετική στρατηγική. Έχει επιλέξει να είναι το καλό παιδί που δεν κρίνει. Εμένα μου φαίνεται λίγο αστείο αυτό, όταν κάνεις σκηνοθεσία μες στο πλατό και λες στο σκηνοθέτη πως να κάνει τη δουλειά του. Αυτό δεν είναι κριτική; Όταν αλλάζεις συνεργάτες δεν είναι κριτική;”, είπε. 

“Εύχομαι, γιατί η τηλεόραση πάσχει από μπροστινά καλά πρόσωπα, να αποδείξουν κάποια νέα πρόσωπα ότι μπορούν” πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Παπανώτας στα λεγόμενα του.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:02