search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Ολάντ: Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά

30.05.2012 06:00
Ολάντ: Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά - Media

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2.

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι France 2.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι οι οποίοι φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι σωστός τρόπος να πούμε στους Έλληνες κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ για τη φοροδιαφυγή των Ελλήνων.

Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου θα έχει συνέπειες για τους Έλληνες και τους Ευρωπαίους, ενώ τάχθηκε υπέρ μιας ισορροπίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία, η οποία θα σέβεται και δεν θα παραβλέπει τους άλλους εταίρους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζεται ως ασθενής», πρόσθεσε και υπερασπίστηκε ακόμη μια φορά την έκδοση του ευρωομολόγου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48