search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Αποσαφηνίζουμε με επιστολή ότι δεν θέ­λουμε να φαίνεται ούτε με pixel το παιδί μας

05.01.2020 08:24
Αθηνά Οικονομάκου: Η ρομαντική topless φώτο που «έβαλε φωτιά» στο Instagram (Photo) - Media

 

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι στην πρώτη γαρμμή της δημοσιότητας όμως δεν θέλει το ίδιο και για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο. 

Παρά το ότι το κοινό σε ακολουθεί πιστά, οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι ασχολούνται μαζί σου, εσύ επιμένεις να κρατάς πράγματα από τη ζωή σου μακριά από τη δημοσιότητα, όπως τη βάφτιση του παιδιού σου. Πώς το καταφέρνεις;

Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αυτή που θέλω. Προσπαθώ ωστόσο πολύ, δεν εξαρτάται πάντα από μένα η εικόνα που θα βγει, εξαρτάται και από τους ανθρώπους του Τύπου. Δεν εί­ναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες και αυτό που λένε «όποιος θέλει να κρυφτεί, κρύβεται» δεν ισχύει πάντα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανΘρώπων που δεν είναι εύκολο να κρυφτούν. Μπορεί μέσα από κάποιο story άγνωστου ανθρώπου, με μία φωτογραφία που θα σε βγάλει ο κάθε άγνωστος και θα τη δώσει σε περιοδικό, να φαίνεσαι να τρως με το παιδί σου. Είναι τόσο εύκολο πια να διοχετευτούν πληρο­φορίες για σένα, που είναι τρομερό.

Οπότε να υποθέσω ότι δεν είσαι από τις επώνυμες που έχουν μπει στη διαδικασία των στημένων παπαρατσικών…

Με το χέρι στην καρδιά, ποτέ δεν έχω στή­σει θέμα σε περιοδικό, ποτέ. Δεν λέω ότι αν δεν έβρισκα δουλειά και μου έλεγε κάποιος ότι αν στήσω ένα θέμα θα με ξαναθυμηθεί ο κόομος και θα βρω δουλειά, δεν θα το έκανα. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το προκαλούν και συμβαίνει. Κι επειδή έχω δύο επιχειρήσεις που τις τρέχω μέσω Instagram και προβάλλομαι αρκετά από εκεί, προσπαθώ να κρατώ κομμάτια για μένα και νομίζω ότι το έχω καταφέρει.

Ο σύζυγός σου πώς τα πάει με το κομμάτι της προβολής;

Αδιαφορεί εντελώς για το κομμάτι τπς προ­βολής, είναι από τους ελάχιστους ανθρώ­πους που λέει ότι δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπ;o του στα περιοδικά και το εννοεί. Τον θαυμάζω τρομερά που αυτό που λέει το κάνει στάση ζωής, είναι δύσκολο ένας άντρας που έχει μία γυναίκα γνωστή να μη θέλει ούτε στο τόσο να το χρησιμοποιεί. Ο Φίλιππος δεν θέλει να ανεβάζω ούτε story από τα ξενοδοχεία του, δεν θέλει να πιστέ­ψει κάποιος ότι χρησιμοποιεί τη δουλειά μου για να κάνει κάτι. Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ, βάζω κι εγώ όρια και προσπαθώ η οικογενειακή μας ζωή να μένει μακριά από τα φώτα τπς δημοσιότητας.

Έχεις επικοινωνήσει στα περιοδικά ότι δεν θες να φαίνεται το πρόσωπο του παιδιού σας;

Ναι, φυσικά, έχουμε στείλει επιστολή από δικηγόρο που αποσαφηνίζουμε ότι δεν θέ­λουμε να φαίνεται ούτε με pixel. Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου.

Αν κλείσεις τα μάτια, ποια ευχή θα έκανες για το 2020;

θα ήθελα να είμαι ήρεμη, να βλέπω καθα­ρά τα πράγματα και να κάνω σωστές επι­λογές. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία! Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται και εγώ νιώθω αρκετά δυνατή.

Πηγή: TV Kous Kous

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45