search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης χειρίζεται το ζήτημα του ΠτΔ με όρους καλλιστείων

05.01.2020 10:17
Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης χειρίζεται το ζήτημα του ΠτΔ με όρους καλλιστείων - Media

 

Απάντηση στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για τη συνέντευξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο Βήμα της Κυριακής δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Αλ. Χαρίτσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία, χειρίζεται την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους καλλιστείων».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο “Βήμα της Κυριακής” φανερώνει την αμηχανία που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά απλή ενημέρωση αλλά εθνική υπευθυνότητα από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία, χειρίζεται την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους καλλιστείων. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε επίσπευση της επανεκλογής Παυλόπουλου με ευρεία πλειοψηφία και στη συνέχεια σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία.

Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ως “χθες” με το οποίο είναι “κολλημένος” ο Αλέξης Τσίπρας, να αναλάβει την ευθύνη και να ενημερώσει τους πολίτες για τη θέση του και να κριθεί για αυτή. Αλλά, επιτέλους, τις κρίσιμες αυτές ώρες, ας πάψει τα παιχνίδια με τους θεσμούς.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45