search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Δακρυγόνα έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

05.01.2020 16:36
Καταγγελία στη Λέσβο: «Μας ρίχνουν χημικά ληγμένα εδώ και... 40 χρόνια» - Media

 

Χρήση χημικών από την αστυνομία έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Super League 1.

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την άφιξη της ομάδας τους για να την εμψυχώσουν, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση των πούλμαν των αποστολών των δυο ομάδων.

Τη στιγμή της άφιξης του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα και «βαρελάκια», φωνάζοντας συνθήματα, ενώ λίγη ώρα αργότερα δημιουργήθηκε ένταση με την αστυνομία.

Εκεί έγινε και χρήση χημικών με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά αποπνικτική η ατμόσφαιρα.

Οι «πράσινοι» έφτασαν, πάντως, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα απλώς δεν ήταν καθαρή η ατμόσφαιρα και για αυτό όσοι πήγαν να βγουν για μια πρώτη βόλτα στο χορτάρι του γηπέδου μπήκαν ξανά στα αποδυτήρια.

Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού αθλητισμού βέβαια θα διεξαχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έτσι, η εικόνα όμως που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αυτά τα ντέρμπι δεν είναι η συνηθισμένη όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, δεν θυμίζουν σε τίποτα το κλασικό ντέρμπι μεταξύ των δύο αντιπάλων το οποίο είχε απίστευτο παλμό, ένταση που εκδηλωνόταν με την ισχυρή παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του φαληρικού σταδίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51