search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Ο Νασράλα είχε προειδοποιήσει τον Σουλεϊμανί ότι κινδύνευε η ζωή του

05.01.2020 19:18
Ο Νασράλα είχε προειδοποιήσει τον Σουλεϊμανί ότι κινδύνευε η ζωή του - Media

 

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα υποστήριξε σήμερα ότι είχε προειδοποιήσει τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί ότι διέτρεχε κίνδυνο να τον δολοφονήσουν. Τον είχε συναντήσει στη Βηρυτό την Πρωτοχρονιά, μερικά εικοσιτετράωρα πριν σκοτωθεί σε αμερικανική αεροπορική επίθεση στη Βαγδάτη.

Ο Νασράλα, στην ομιλία του στη μνήμη του Σουλεϊμανί, είπε ότι πριν από λίγο καιρό του είχε εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή του. «Του είπα… ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι εφημερίδες και τα περιοδικά επικεντρώνονται στο πρόσωπό του και δημοσιεύουν φωτογραφίες του στα πρωτοσέλιδά τους με τίτλους όπως «ο αναντικατάστατος στρατηγός», αυτό είναι έναυσμα για τη δολοφονία σου. Φυσικά, εκείνος γέλασε και μου είπε: το ελπίζω, προσευχήσου για μένα»

Ο Νασράλα είπε επίσης ότι ο Σουλεϊμανί τον επισκέφθηκε στη Βηρυτό την Πρωτοχρονιά. «Είπε ότι ήρθε μόνο για να με χαιρετίσει και να κουβεντιάσουμε κι εγώ του απάντησα ότι αυτή είναι μια ωραία αρχή για το γρηγοριανό νέο έτος».

Ο 62χρονος στρατηγός θεωρείτο ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας στο Ιράν μετά τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:26