search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:06
MENU CLOSE

Ψωμιάδης: To βολεμένο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου

30.05.2012 11:04
Ψωμιάδης: To βολεμένο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου - Media

«Το βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου», δήλωσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Το βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου», δήλωσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «συμμορία της δραχμής» αυτούς που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε ερωτηματικά για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει προεκλογικά.

«Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και προσέθεσε: «Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04