search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έπεσα απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες»! (Photo)

07.01.2020 11:38
Με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έπεσα απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες»! (Photo) - Media

 

H νέα χρονιά δεν μπήκε με το… δεξί για την γνωστή ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία συμμετέχει στην παράσταση «Η Παριζιάνα». Κι αυτό διότι είχε ένα ατύχημα την ώρα που έβγαινε από τη σκηνή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, αρχικά η ίδια και οι συνάδελφοί της έπαθαν σοκ και φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μία ανάρτησή της στο Instagram, ευχαριστεί όλους όσοι της έστειλαν τις ευχές του, ενώ εξήγησε και πώς έγινε το ατύχημα που λαχτάρισε τους πάντες.

«Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ’ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ)…», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία από το νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18