search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Γιατί δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την Μπιγιονσέ

07.01.2020 11:58
Γιατί δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την Μπιγιονσέ - Media

 

Δημοσίως συγγνώμη από την Μπιγιονσέ  και τον Τζέι Ζι αναγκάστηκαν να ζητήσουν δύο δημοσιογράφοι μετά από αγενή σχόλια που έκαναν στο Twitter για την 7χρονη κόρη του διάσημου ζευγαριού, Blue Ivy Carter.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη όταν η ράπερ Megan Thee Stallion ανέβασε στον λογαριασμό της ασπρόμαυρες φωτογραφίες της ίδιας με την Μπιγιονσέ και την κόρη της.

Τότε δημοσιογράφος του Vanity Fair σχολίασε: «Δυστυχώς η μικρή έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα της και λυπάμαι για εκείνη».

Τα σχόλια όμως δε σταμάτησαν εκεί:  Λίγο αργότερα, ρεπόρτερ του Harper’s Bazzar απάντησε στη συνάδελφό της ως εξής: «Δεν έχουν ήδη πάει σε πλαστικό ή θα την αφήσουν να γίνει 16 και θα λέμε όπως για την Κάιλι Τζένερ ότι πάντα ήταν έτσι;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε πλήθος αρνητικών σχολίων με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να πάρουν πίσω τα αγενή σχόλιά τους και να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη. 

«Λυπάμαι για το tweet. Κακό αστείο», έγραψε ο ένας δημοσιογράφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36