search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:56
MENU CLOSE

Δημήτρης Ινδαρές: Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας

07.01.2020 11:58
Δημήτρης Ινδαρές: Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας  - Media

 

Με ανάρτησή του στο faceboook ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, μετά την σύλληψη με τους γιους του στις 18 Δελεμβρίου στην εκκένωση κατάληψης στο Κουκάκι, κάνοντας ωστόσο λόγο για «τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του». 

Ο γνωστός σκηνοθέτης σημειώνει οτι η αγάπη των δικών τους ανθρώπων τους κράτησε όρθιους, και ότι χάρη σε αυτά τα αισθήματα των φίλων, γειτόνων και συνεργατών δεν βυθίστηκαν- σαν οικογένεια- στην παράνοια και κράτησαν την ελπίδα ζωντανή.

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας», προσθέτοντας πως «χάρη σ’εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε», συμπληρώνει.  

Ολόκληρο το μήνυμα του Δημήτρη Ινδαρέ:

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας. Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια. Χάρη σ’εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θά θελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53