search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15
MENU CLOSE

Ο Σάσα Μπάρον Κόεν «έκαψε» τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στις Χρυσές Σφαίρες (Video)

07.01.2020 14:17
Η Ύδρα του Leonard Cohen με μουσική από τον David Gilmour (Video) - Media

 

Μια «βόμβα μεγατόνων» έριξε ο γνωστός Βρετανός κωμικός Σάσα Μπάρον Κόεν στην επεισοδιακή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που «σφραγίστηκε» από τον καυστικό μονόλογο του Ρίκι Ζερβαί, αλλά πολλές πολιτικές παρεμβάσεις από βραβευθέντες καλλιτέχνες.

Προλογίζοντας την ταινία «JoJo Rabbit», o Κόεν εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ιδιοκτήτη και CEO του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κατηγορώντας τον ότι δεν περιορίζει την ακροδεξιά προπαγάνδα που διασπείρεται μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός κωμικός ανέφερε ότι «ο ήρωας της επόμενης ταινίας είναι ένα αφελές παιδί που περιπλανάται και διαδίδει την ναζιστική προπαγάνδα, ενώ έχει μόνο φανταστικούς φίλους. Το όνομα του είναι Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Α, συγνώμη, αυτό είναι παλιά εισαγωγή για το Social Network».

 

Ο Κόεν επίσης είπε ότι κατά την διάρκεια της τελετής: «Είναι σαν να ζούμε στην ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ να είναι ο Καίσαρας. Στην τελική έτσι εξηγείται το κούρεμά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15