search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Έρχεται το «My Style Rocks»: Ποιες εκπομπές «τελειώνει» από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

07.01.2020 15:04
Το ριάλιτι που αποτελεί «γρίφο» για τον ΣΚΑΪ - Δύσκολα θα επιστρέψει - Media

 

Για τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «My Style Rocks», το οποίο έρχεται με σκοπό να ανεβάσει την απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Το ριάλιτι μόδας θα έχει τρίωρη διάρκεια καθημερινά, με εξαίρεση το Gala της Παρασκευής το οποίο θα προσθέτει ακόμα τρεις ώρες στο πρόγραμμα της ημέρας. Πρόκειται για ένα project που αναμένεται να γεμίσει ξανά την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ, από την οποία… εκτοπίζονται τρία προγράμματα που δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα με την τηλεθέαση.

Ο λόγος για τα τηλεπαιχνίδια των Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Λιάγκα, «Boom!» και «Guess my Age» αντίστοιχα, αλλά και την τουρκικής παραγωγής σειρά «Φτερωτός Θεός». Στην περίπτωση των Τανιμανίδη και Λιάγκα, βέβαια, το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο ήδη από τον πρώτο μήνα μετάδοσής τους.

Το «My Style Rocks» θα ξεκινά καθημερινά στις 17:00 και θα ολοκληρώνεται στις 20:00, δίνοντας πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:32