search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Λαμία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στο κέντρο της πόλης (Photos)

07.01.2020 15:17
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media
 
Το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/1) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα πάνω από την πλατεία Λαού.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η σορός ανήκει σε γνωστό εξαρτημένο άτομο, 36 ετών.
Οι δικοί του τον είχαν δει τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας και όλα δείχνουν ότι κατέφυγε στο συγκεκριμένο μέρος για να πάρει τη δόση του.
Πιθανότατα να άναψε κάποια κεριά για να ζεσταθεί αλλά τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την προανάκριση πάντως ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε βρεθεί σε διπλανό οίκημα νεκρός ένας άλλος χρήστης ναρκωτικών, Ρομά πατέρας έξι παιδιών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06