search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:17
MENU CLOSE

Ισχυρή καταιγίδα στην Κωνσταντινούπολη ξήλωσε δεκάδες στέγες (Photos/Video)

07.01.2020 15:35
Ισχυρή καταιγίδα στην Κωνσταντινούπολη ξήλωσε δεκάδες στέγες (Photos/Video) - Media

 

Μια ισχυρή καταιγίδα έπληξε αυτή την εβδομάδα την Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα αλλά και να διαλυθούν εντελώς σκεπές κτιρίων.

Ένας ισχυρός κυκλώνας, ο οποίος έπληξε τη βορειοδυτική Τουρκία αυτή την εβδομάδα, ξήλωσε τις στέγες από 108 κτίρια και ξερίζωσε 128 δέντρα στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου της πόλης.

«Η δεύτερη ημέρα βροχής και ανέμου κατέστρεψε υποδομές στις μεταφορές και οδήγησε σε αύξηση του αριθμού των ατυχημάτων, Καταγράφηκαν περίπου 100 χιλιοστά βροχόπτωσης ανά τετραγωνικό μέτρο. Εκκενώσεις πραγματοποιήθηκαν σε 61 εγκαταστάσεις λόγω πλημμυρών, 108 στέγες ξηλώθηκαν από τον άνεμο, κατέρρευσαν τρεις τοίχοι στήριξης, 128 δέντρα έπεσαν, δεν υπήρξαν θύματα », αναφέρει η δήλωση.

Μάλιστα, ανταποκριτής το Sputnik που ταξίδευε από την Άγκυρα προς την Κωνσταντινούπολη είδε εννέα ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο, στα τρία από τα οποία συμμετείχαν αρκετά αυτοκίνητα.

«Αυτό που συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια!», ανέφερε χαρακτηριστικά Ρώσος τουρίστας στην πόλη.

Σύμφωνα με την τουρκική μετεωρολογική υπηρεσία, η καταιγίδα θα μαίνεται στην Κωνσταντινούπολη μέχρι την Τετάρτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11